Dancing in the moonlight…

Lichtgrijze ogen doorboren mijn ziel. Ik draai me om en kijk recht in jouw vragende ogen. “Of ik met je wil dansen?” Ik wil niets liever. Maar mijn stem laat me in de steek. Ik kan geen woord uit brengen. Je neemt me bij de hand en leidt me, weg van de menigte, weg van de muziek.

Als in een droom loop ik met je mee. Het maanlicht legt een zachtwitte gloed over jouw gezicht en duizend sterren fonkelen helder aan de hemel. Er wordt geen woord gezegd maar de stilte tussen ons is oorverdovend. Twee harten gaan als een wilde tekeer en exploderen in de helblauwe waterval die zich van de tien meter hoge rotsen stort.

De grasgroene palmbomen, geur van gegrilde kip op de BBQ en de reggae muziek op het strand gaan aan ons voorbij. Dit is ons eerste moment, samen. Vanaf vandaag ben jij mijn vrouw. Ik wil niet meer kunnen vluchten. Vluchten hoeft niet meer sinds ik bij jou ben. Er hoeft geen uitweg meer te zijn. Ik ben niet meer op zoek naar iets anders of beters. Met jou wil ik oud worden. Ik hoor bij jou. Jij bent mijn vrouw!

IN HER ARMS..                    “Sarah McLachlan – Angel”

————————————-

Stuur dit verhaal door naar je:

    • Facebook-vrienden
    • Twitter-volgers
    • LinkedIn connecties
    • en bloglezers..

 

Volgende verhalen automatisch in je mailbox?

 

Volg mij op Twitter:


“Vind ons leuk op Facebook”: Passievoorschrijven

Fall in love again!
Ine

One thought on “Dancing in the moonlight…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *