Brieven aan…

 

Je hebt spijt van dingen. Je hebt niet gezegd wat je zeggen wou. Je bent mensen uit het oog verloren. Je hebt spijt van 1001 dingen maar je kan niet terug. Wat als dit moment jou een tweede kans geeft?

Zeg wat je zeggen wilt, laat horen wat er is! Het maakt niet uit met welke woorden. Als het maar jouw waarheid is!

Met Brieven aan… wil ik jou inspireren, een hart onder de riem steken, bij de hand nemen en vragen om datgene te zeggen wat jij zeggen wilt. Vandaag of morgen. Dat kan tegen je baas zijn, partner, minnaar, ouders, kinderen of een oude vriend. Het kan zijn dat een simpele voorbijganger voor jou een deur heeft geopend of net gesloten. En je wilt hem of haar laten weten wat dat voor jou betekend heeft. Het kan zijn dat jij wilt vertellen hoe hard je iemand haat of hoe graag je iemand ziet. Maar het belangrijkste… Door te vertellen wat jij op je lever hebt wordt de last een beetje lichter. Door uit te schreeuwen, zacht te fluisteren of simpelweg neer te schrijven kan jij verder.

Zin om jouw brief te schrijven? Stuur jouw Brief aan(maximaal 500 woorden) en ik plaats hem met jouw naam/website/emailadres (of anoniem als je wenst) op www.passievoorschrijven.be

Wil je dat ik hem schrijf voor jou? Laat het me dan weten…

Het hoeft niet perfect te zijn! Als je schrijft vanuit je hart, vanuit wat jij voelt is het altijd goed!

KLIK HIER voor alle Brieven aan!

———————–

Volg mij op Twitter:

“Vind ons leuk op Facebook”: Passievoorschrijven

4 thoughts on “Brieven aan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *