Over ons

 

Wanneer je op deze pagina bent beland vraag je je wellicht af wat wij voor jou kunnen doen.

Hier lees je in het kort of we jou kunnen helpen.

Wil jij:

– Eindelijk jouw boek schrijven en zo een verschil maken in het leven van anderen
– Schrijftips om jouw schrijven te verbeteren
– Jouw kennis delen met anderen
– Geïnspireerd worden om meer uit het leven te halen
– Meer vrije tijd om van het leven te genieten

En misschien is het onderstaande op jou van toepassing:

– Je hebt een idee voor jouw boek maar weet niet hoe je daaraan moet beginnen.
– Je hebt het druk, maar je verdient niet genoeg en je bent op zoek naar meer klanten en meer omzet.
– Je blijft soms hangen in het nadenken en plannen maken en stelt het DOEN uit.
– Je bent overwerkt en onderbetaald en weet niet hoe je dat moet omkeren

Herken jij één of meer van bovenstaande zaken? En zoek je experts die jou kunnen verder helpen? Wij staan voor je klaar! KLIK HIER voor onze Schrijftrainingen!

 

Sales & Dreams

sales

Wij helpen ondernemers bij het schrijven van hun boek. Maar we stoppen niet bij het schrijven alleen. Als ondernemer wil je ook dat het een succes wordt, dat je een uitgever vindt, dat het boek in de boekenwinkel ligt maar vaak nog belangrijker… dat het verkocht en gelezen wordt! Wij helpen je van A tot Z…

Dit is waar wij jou mee kunnen helpen:

– Hoe schrijf je jouw boek in 30 dagen?
– Hoe vind jij een uitgever die voor jou door een vuur gaat?
– Hoe verkoop je 1000 boeken in 90 dagen?
– Hoe geef je een TOP-presentatie over jouw boek?
– 101 SalesTIPS voor Schrijvers/ Ondernemers

Door middel van trainingen, coaching en producten zoals video- en audio-thuisstudie cursussen zetten we ondernemers aan om het maximale uit hun onderneming en hun leven te halen.

Onze visie:
“We believe that the world deserves to know you and your passion. If you follow your passion, you can make a real change in this world. By empowering entrepreneurs to write their book they can really make a difference in the life of others and live the life they´ve always wanted.”

Wij leren alleen wat werkt. De strategieën en tools waarmee wij onze eigen organisatie en levens vormgeven en waarmee wij succes creëren, zijn de strategieën en tools die wij onze studenten aanreiken om zelf te implementeren.

In onze live en online trainingen is er ruimte voor elke individuele deelnemer. Er wordt ingespeeld op behoeften, noden en vragen met als doel de deelnemer echt stappen te laten maken. Onze trainingen zijn ontwikkeld vanuit de intentie om studenten te helpen hun potentieel ten volle te benutten. KLIK HIER voor onze Schrijftrainingen!

——————–

Welkom! Mijn naam is Ine Van Hofstraeten.

Ik schrijf al heel mijn leven en ik hou ervan.
Emails, teksten, gedichten, … ik ben altijd een schrijver geweest. Zoals zoveel in het leven, met ups and downs.
Soms heel veel omdat het leven erom vroeg en het me hielp om alles een plaats te geven. Op andere momenten verdween het naar de achtergrond omdat ik simpelweg de tijd niet vond in de drukte, het werk en de andere passies.

Maar het is en blijft mijn grote liefde. Ik hou van de woorden die spontaan ontstaan als ik begin te schrijven.

Ik ben deze website begonnen omdat schrijven zin geeft aan mijn leven. Soms met een lach, soms met een traan. Eén van mijn dromen is de wereld een stukje mooier achterlaten. Ik wil mensen motiveren, raken en inspireren via woorden. Op deze website vind je mijn teksten en verhalen! Voor schrijftips om jouw boek te schrijven: KLIK HIER!

Naast schrijven ben ik gebeten door Sales. Na mijn studies van Industrieel Ingenieur Chemie stapte ik met nul ervaring in Sales. Ik liep grandioos tegen mezelf en het verkopen aan. Ik leerde met vallen en opstaan. Kreeg veel nee’s en begon me af te vragen… Kan ik het wel? Is het wel iets voor mij? Is verkopen geen mannenwereld en dus niets voor mij?

Ik volgde tal van Sales en Persoonlijke Ontwikkelingscursussen om mezelf te verbeteren.
En in acht jaar bouwde ik een bedrijf van nul op tot een business met een omzet van 1,5 miljoen euro.

Met mijn boek Topverkoper in 20 weken en het ebook Topverkoper in no-time met de SELL®- methode wil ik het vak verkopen als dagelijkse vaardigheid toegankelijk maken voor iedereen. Ik neem startende verkopers en beginnende ondernemers, die het moeilijk vinden om zichzelf of hun product te verkopen, mee aan de hand van een bewustwordingsproces en laat hen zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om te verkopen. Als jij daar persoonlijke begeleiding in wilt kan ik jou daarbij helpen.
Voor onze Salestrainingen: KLIK HIER!

Mijn missie:
“I want to teach 1000 entrepreneurs to get their passion out.”

Maar zonder dromen ben je dus niets. Het is wat richting geeft aan je leven, wat vreugde brengt, passie en energie. Dromen geven je leven zin. Het is waar het echt om draait. Als je jezelf steendood werkt, word je op een dag wakker, leeg en uitgeblust zonder energie. Met mijn boeken Simpelweg gelukkig zijn & Sam wil ik de lezer terug in contact brengen met zijn dromen!

Simpelweg gelukkig zijn is een feel good boek met als doel de lezer in of net uit de luie zetel te trekken. Met als doel werk te gaan maken van datgene wat hij al altijd heeft willen doen. KLIK HIER om een stuk te lezen!

Sam is een verhaal over liefde, hoop en loslaten wat niet langer bij je hoort. En dat je soms moet verliezen om te winnen… Het vertelt het verhaal van Sam die er na een turbulent jaar een week op uit trekt en geconfronteerd wordt met alle emoties die ze al zolang niet heeft willen voelen. Op het einde van elke dag geeft ze een levensles mee die alles wat je ooit dacht te weten op zijn grondvesten doet daveren.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten & wens jou de mooiste dromen!

Ine

 

Volg ons op Twitter:

“Vind ons leuk op Facebook” door op deze link te klikken!

10 thoughts on “Over ons

  1. Ine,
    Ne goeie check list met alles erop en eraan! Zou zeker verkocht worden, echte Turkije lectuur voor de dames en dan met personages die wij precies allemaal kennen. Het verhaal berust natuurlijk wel om fictieve personen. Wat dacht je wel!

  2. Hé Ine, je gaat goed. Je bent je droom. Non fictie en verhalen uit het hart brengen de meeste inspiratie. Voor je lezer en jezelf.
    Impressed. Dat je zoveel talent maar met velen mag delen. Create it great & live it now. Peron

  3. Hallo,
    Ik wil graag iets schrijven over mijn ervaringen als Geriatrisch verpleegkundige in een Woonzorgcentrum. Waarom? Je hoort en leest veel in de media over bewoners, mishandelingen in een WZC. Dit moet ook actueel gemaakt worden. Maar hoe zit het met psychologische mishandeling van zorg- en verpleegkundige binnen de sector? Vooral door familieleden, we zijn er ons heel erg van bewust dat hun woede uit bezorgdheid voor hun familielid komt. Maar waar ligt de grens? Mogen of zullen we klacht indienen of zijn we er te braaf voor? Ik werk als hoofdverpleegkundige en wil vooral een boek of werkstuk over mijn ervaringen schrijven. Ik wil dat de buitenwereld ook eens een ander verhaal leest van wat er binnen gebeurt. Ik wil een steun zijn voor de andere collega’s. Mijn naam is ‘Stom Kutwijf’, begin zo je dag maar eens en blijf vriendelijk en zorgzaam en altijd goed gezind. Vergeef de familie en denk dat hun uitingen uit liefde voor hun ouders gaat, maar wat met onze gevoelens? Wij willen het allerbeste voor alle ouderen, en starten iedere dag met een goedemorgen!

Comments are closed.