“Twee Tinten Gevangen”

 

 

Soms zit je op een zondagmiddag te brunchen en ontstaan (onder invloed van enkele glazen cava) plots de wildste verhalen en ideeën. Als schrijver kan je dan niet anders dan er een verhaal over schrijven.
Hier het verhaal van “Club Deluxe”.

Tot slot nog dit…
“Elke gelijkenis met bestaande gebeurtenissen en/of personen berust op louter toeval!! De schrijver kan bovendien niet verantwoordelijk worden gesteld voor bedrijfsplannen die naar aanleiding van dit verhaal toch nog zouden worden opgesteld.” 🙂

Enjoy   &   Laat je verleiden…

Als ondernemer moet je met een oplossing komen voor de behoefte van jouw klant. En als je geen duidelijk doel voor ogen hebt kan je er beter niet aan beginnen. Zoveel was duidelijk. Je zag direct dat ze haar boek “Topverkoper in 20 weken” tot in detail hadden gelezen en dat ze elk woord in zich hadden opgenomen.

Als twee rasechte zakenvrouwen zaten ze geconcentreerd over hun bedrijfsplan gebogen. Met een lach op haar gezicht sloeg ze de twee verleidsters vanop een afstand gade. Ze waren niet meer van de jongste maar ze kenden het klappen van de zweep. Ze hadden hun charmes nog niet verloren. In tegendeel zelfs. Sommige vrouwen worden aantrekkelijker als ze ouder worden. Deze twee liepen voorop en lieten elk jong veulen mijlenver achter zich.

Ze hadden een plan. Ze wisten waar ze mee bezig waren en hun idee was verre van alledaags. Hun doelgroep was uitzonderlijk. Vrouwen tussen de veertig en vijftig die vaak alleen thuis zitten en zich geen raad weten met hun vrije tijd. Vrouwen die op zoek zijn naar spanning, naar uitbreken uit de alledaagse sleur. Vrouwen die willen voelen dat ze leven, tot in de toppen van hun tenen. Die ernaar snakken om het bloed door hun aderen te voelen stromen. Die op zoek zijn naar passie, verandering en lang vervlogen dromen. Hetero vrouwen die het wel eens willen proberen. Die zich afvragen hoe het zou zijn met een andere vrouw.

De twee verleidsters wilden zich onderscheiden en hadden helemaal niet de bedoeling het zoveelste escortebureau in rij op te richten. Ze doelden op exclusiviteit, klasse en discretie en wilden een unieke ervaring aanbieden.

Ze wisten waar ze mee bezig waren. Ze hadden zelf jaren in het milieu gezeten en hadden gezien waar het fout liep. Ze hadden prostituees ontmoet die het geld langs ramen en deuren buiten smeten. Die naar de duurste clubs gingen, met de mooiste auto’s rond reden en elke drug uitgeprobeerd hadden. Ze hadden altijd geweten hoe het wel werkte. Ze kenden het geheim om het tot een succes te maken. En nu was hun dag gekomen om het anders te doen.

Nu stonden ze aan de andere kant van de lijn. Ze hadden een duidelijke keuze gemaakt om alleen nog maar met klasse vrouwen te werken die wisten waar ze mee bezig waren. Ze kenden de mooiste vrouwen die maar wat graag met hen in zee wilden gaan. Die het als hun persoonlijke droom zagen om voor hen te werken.

Het was nog maar een kwestie van uren voor de eerste sollicitanten zich zouden aanbieden.

Ik liet de twee verleidsters in het ongewisse. Vanuit de zacht verlichte deuropening sloop ik hen tegemoet. Ze hadden er geen idee van dat ik de scepter zwaaide en dat ook zij popjes waren in het verleidelijke spel van intriges, spanning, beheersing en overheersd worden.

Toen ik op nog geen tien centimeter van hen verwijderd was keken ze verbaasd op. Het spel was begonnen. Club Deluxe was een feit en de twee blikvangers stonden als aan de grond genageld toen ze beseften dat ze geen kant meer op konden.

———————–

Wat vind jij van dit verhaal? Ik hoor het graag in het reactieveld onderaan.

Heb jij 3 woorden dan schrijf ik graag jouw verhaal! Stuur ze naar info@passievoorschrijven.be.

——————–

Stuur dit nieuwe verhaal door naar je:

       • Facebook-vrienden
       • Twitter-volgers
       • LinkedIn connecties
       • en bloglezers..

 

Schrijf je nu in voor de volgende schrijftips en kortverhalen:

Volg mij op Twitter:

“Vind ons leuk op Facebook”: Passievoorschrijven

Geniet! Je hebt maar één leven!
Volg vooral je hart…
Ine

 

2 thoughts on ““Twee Tinten Gevangen”

 1. Liefste Ine, wat leuk en vlot geschreven.
  Indien je er een boek van maakt ben ik al fan ✨✨✨
  Tennis en cava zijn een goede match!

  • Virginia,

   Dank je wel voor je reactie!
   Als ik mijn ogen sluit is’t weer zomer. 🙂
   Snauwaert, terras, cava… It was fun!
   Moeten we nog eens doen.

   groetjes,
   Ine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *