In Loving Memory of Kevin – 15 december 2012

Het is vandaag al vierentwintig jaar geleden. Vierentwintig! Maar voor ons lijkt het nog alsof het gisteren was. Tijd heelt alle wonden zeggen ze vaak maar een moeder en vadershart zijn niet te helen, Kevin. Wij willen je even laten weten dat wij zo blij zijn met die acht jaar samen. Vreemd toch, dat geluk en verdriet zo dicht bij mekaar liggen. Wij voelen ons vaak leeg en verdrietig om wat we missen moeten maar aan de andere kant is er het geluk en het voorrecht dat wij jou mochten kennen.

Wij weten niet of je ons kan horen daar, ergens of nergens maar wij hopen het wel. Wij voelen het wel. In onze dromen komen we mekaar telkens weer tegen. Het lijkt wel of je bij ons bent bij elke stap die we zetten. Maar soms denken wij dat dat niet kan. Er met anderen over praten is soms zo moeilijk, weet je wel. De wereld draait door en mensen vergeten wat er gebeurd is maar wij niet. Bij ons lijkt het vaak alsof het gisteren was.

Maatje, wij willen even dat je weet dat wij nog elke dag aan je denken. Wij willen je laten weten dat jij ons een drive geeft om door te gaan, ook al is het soms moeilijk. Als er een tijdscapsule zou bestaan zouden we ons terug projecteren, de tijd in. Dan waren we nog even fysiek samen. Geweldig zou dat zijn. Wij missen je, ventje.

Liefs je Paps en Mamske

Luister naar het verhaal op YouTube!!

 

Ik hoor heel graag wat jij vindt van deze nieuwe “Brief aan.. “
Alle feedback is meer dan welkom! Je kan jouw reactie plaatsen in het ‘reactieveld’ onderaan.

Zou je mij een plezier willen doen en deze “Brief aan..” delen met kennissen en vrienden op facebook, twitter of linkedin… zodat ook meer mensen naar www.passievoorschrijven.be komen en zich inschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrieven?

Dank je wel en geniet ! 🙂
Ine


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *