Brief aan… mijn baasje.

There are 2 sides to every story…

Nee, dit is geen vergissing! Misschien herinner je je nog de vorige “Brief aan… mijn baasje”. En dan denk je nu misschien: “Dit zal wel een fout zijn!”

Toch niet. Soms heb je pech en soms heb je heel veel geluk…

Lees hier het verhaal: “Een dag uit het leven van de overgelukkige viervoeter, Trix.”

————————————————————————————————————————

Ik hoor een geluid. Je wordt wakker. Yes! Een nieuwe dag. Ik sta te springen en te dansen aan de deur van de slaapkamer. En dan eindelijk ben je daar weer. Ik kijk in jouw ogen en zie dat je nog moe bent. Maar ik niet meer hoor. Ik kan niet wachten om de dag te beginnen. Regen of zon, voor mij maakt het niet uit. Het wordt toch wel weer een geweldige dag.

Ik loop kwispelend achter je aan. Geef je me nog een kusje? Yes, die heb ik ook weer gescoord. Ik vind het leuk, jouw gezicht zo dicht bij de mijne. Ik geef je snel een kusje terug. Goh, wat hou ik toch van jou! Ik zie dat je weer een drukke dag voor de boeg hebt want je moet je haasten. Geduldig wacht ik tot je uit de badkamer komt. Je maakt een fruitshake klaar en bent druk in de weer. Ik hoop dat er weer een stukje appel valt want dat vind ik heerlijk. Ik ben jouw stofzuiger, hé! Spijtig toch dat ik niet over jou aan tafel mag zitten, ik zou honderduit praten maar jij begrijpt mijn taaltje niet.

Als ik kon deed ik wat van jouw afspraken. Mag ik echt niet mee? Ik zal heel braaf in de auto op jou wachten! Hey baasje, hoor je me? Zeg nu toch iets! In gedachten verzonken drink je het laatste restje van je shake. Yes, nu is het aan mij. Eerst eet jij en dan krijg ik mijn bakje.  Ik huppel achter je aan en kan niet wachten. Heerlijke kost, niet even lekker als een appel of een wortel maar toch, het kan er zeker mee door.

Hey baasje, niet te ver weglopen hé. Ik zal snel eten zodat ik terug bij jou kan zijn. Als je vanavond terug bent, gaan we dan nog eens lopen in het bos? Daar hou ik zo van en jij ook, dat zie ik aan je ogen.

Baasje, veel plezier vandaag, voorzichtig en tot vanavond! Ik hou van je…

———————

Ik hoor heel graag wat jij vindt van deze nieuwe “Brief aan.. ”
Alle feedback is meer dan welkom! Je kan jouw reactie plaatsen in het ‘reactieveld’ onderaan.

Kan jij me inspiratie geven… aan wie zou jij een brief willen schrijven? Laat het weten in het reactieveld onderaan of aan info@passievoorschrijven.be.

Groetjes,
Ine

4 thoughts on “Brief aan… mijn baasje.

  1. Ohhhhhh kreeg de tranen in mijn ogen zie zo ons Beauke voor mijn ogen :). Weet ge dat zouden Indi en Benji ook gedacht hebben zo geweldig he die echte vriendschap die ge alleen van hun kunt krijgen. Daarom Ineke geef dat schatje maar heeeeeeeel veel knuffels en geniet er samen van. Dikke kus en knuffel voor mijn schatjes xxxxx PS: weer geweldig mooi verwoord :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *