Een beetje Simpelweg gelukkig zijn…

 

Happy or not happy?

Het is bijna kerst…

Voor velen een geweldig leuke periode met kadootjes, gezellig samen vieren, lekker eten en noem maar op…

Maar minstens even veel mensen hebben niet veel zin om te vieren omdat ze alleen zijn, ziek zijn, financiële problemen hebben, iemand verloren hebben… En zo zijn er nog 101 redenen waarom je zou kunnen denken… Goh, dit jaar liever even niet!Interview Ine Van Hofstraeten in Gazet van Antwerpen

Deze week had ik een interview met Gazet van Antwerpen over mijn tweede boek Simpelweg gelukkig zijn! en waarom ik het geschreven had. Het deed me beseffen dat de tijd snel gaat. Want toen ik het schreef had ik net een punt gezet achter mijn relatie, werd ons huis verkocht, was ik tijdelijk en halsoverkop ingetrokken bij mijn ouders, had ik mijn ontslag gegeven en had ik ons Beau moeten wegdoen omdat ik niet voor haar kon zorgen.

Ja, mijn wereld stond op zijn kop.
´t Was een hels jaar…

 

Je bent niet alleen!

En als ik de verhalen lees en om me heen kijk besef ik dat ik niet alleen ben. Dat denk je meestal wel als je vastzit in jouw verhaal, jouw leven. Dat jij alleen maar pijn, verdriet en gemis doormaakt. Maar dat is dus niet zo…

Deze week kreeg ik een mailtje van Vannessa:

“Na een enorm moeilijk jaar met veel pijn en enorm veel verdriet ben ik iedere dag aan het proberen om terug gelukkig te worden… Dit is helaas geen gemakkelijke opdracht… Bij iedere twee stappen vooruit val ik er weer eentje terug maar ik geef niet op! Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt door het lezen van het artikel in de Handkrant! Een glimlach door een mooi verhaal is steeds meegenomen en kan er misschien voor zorgen dat er eens bij een mindere dag geen stap achteruit maar eentje extra vooruit kan gezet worden! Ik zou het alvast fijn vinden om het boek onder mijn kerstboom te kunnen vinden! Alvast fijne, warme feesten voor jullie allen!”

 

Droom jij van Simpelweg Gelukkig Zijn?

Misschien ben jij 100% gelukkig. Ik hoop het!

Maar misschien loop je net als mij of Vanessa, jezelf soms voorbij, ben je op zoek naar echte liefde, weet je niet van welk hout pijlen maken, vraag je je soms af waar je het allemaal voor doet, zit je in een relatie of een job waar je liever uitstapt of wil je gewoon een beetje simpelweg gelukkig zijn…

Daarom geven we op Passie voor Schrijven 2 gratis exemplaren weg van Simpelweg gelukkig zijn! Stuur een mailtje naar info@passievoorschrijven.be en vertel waarom jij het wilt hebben . De winnaars worden gekozen op 25 december 2014.

Lees hier het interview in Gazet van Antwerpen.

—————————

Boek Simpelweg gelukkig zijn van Ine Van Hofstraeten

Simpelweg gelukkig zijn ligt vanaf 20 januari 2015 in de winkel! Zoek je nog een kadootje voor de feestdagen?

“Het boek geeft je goesting om uit of net in je luie zetel te kruipen. Om concreet werk te maken van datgene wat je al altijd hebt willen doen.”

BESTELLEN? KLIK HIER!

—————————

Deel het met al je:

  • Facebook-vrienden
  • Twitter-volgers
  • LinkedIn connecties
  • en bloglezers…

Inspirerende groet, Ine Van Hofstraeten

Volg ons op Twitter: @PassieSchrijven volgen

“Vind ons leuk op Facebook” door op deze link te klikken!

One thought on “Een beetje Simpelweg gelukkig zijn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *