volg je dromen

Er zijn momenten dat ik denk… de boel de boel maar ik heb een doel, mensen raken… de wereld (of het leven van misschien maar 1 iemand) gewoon beter maken.. Een verschil maken. En ik geloof dat mijn teksten, verhalen en tips daartoe kunnen bijdragen… dus ik zet elke dag een stap in die richting in de hoop dat het overkomt.

Ik geloof echt met elke vezel in mijn lijf dat je je dromen MOET volgen… Dat je MOET vasthouden aan wat je echt wilt. En dat is wat me drijft.. 🙂

Dat is wat maakt dat ik ‘s morgens uit mijn bed spring en aan de dag wil beginnen. Omdat ik nog zoveel wil doen.

Dat is wat maakt dat ik niet kan stoppen met schrijven over vroeger en later.Over gisteren en vandaag.

Dat is wat maakt dat ik blijf geloven ook al vertelt de hele wereld dat het soms beter is om dromen los te laten en te wachten tot ‘het’ gebeurt.

Ik geloof niet dat ‘het’ zomaar plots uit de lucht zal vallen. Ik geloof niet dat je in je bed kan blijven liggen en alles zomaar naar je toe komt.

Ik geloof dat jij zelf een stap moet zetten op weg naar jouw doelen, jouw verlangens, jouw wensen en jouw dromen.

Ik geloof dat je je ogen open moet doen en de tekens moet willen zien. Dan de moed bij mekaar moet grijpen en er gewoon volledige, voor de volle honderd procent voor moet willen gaan. Met vallen en opstaan. Met veel vallen maar telkens weer opstaan.

Ik geloof niet in opgeven. Want dat is hetzelfde als zeggen dat ik er klaar voor ben om vandaag afscheid te nemen en dood te gaan.

En dat wil ik niet. Dat kan ik niet. Want ik heb nog zoveel te dromen. Ik heb nog simpelweg zoveel te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *