1001 dingen


NIEUW BOEK in de maak:

1001 dingen die je gedaan moet hebben in dit leven

.. en ik heb jouw hulp nodig!!

Er zijn duizend en één dingetjes die je gewoon gedaan moet hebben.
Het zijn kleine dingen en grote dingen
Goedkope dingen en duurdere dingen
Onmogelijke dromen… of onbereikbare dromen
Er zijn er waar je niet aan denkt en als vanzelfsprekend beschouwd.
Ze kunnen sexy zijn, stoer, lief, vertederend, passioneel, avontuurlijk.
Maar allen hebben ze één ding gemeen…
Als je ze doet krijg jij een goed gevoel.
Je hart maakt een sprongetje.
Je krijgt een energieboost.
En adrenaline stroomt door je lijf.

Je hoeft ze niet allemaal vandaag te doen. Misschien heb je ze al eens gedaan en besef je hoe blij je was op het moment dat je ze deed. Het lijkt alsof je terug bent in dat moment. En je besluit, deze keer bewust, om ze opnieuw te doen.

Genieten is de boodschap
Je hebt maar één leven
Vandaag is de dag om bewust te kiezen voor één van die 1001 dingen.

Je hebt de tijd…
Maar neem ook JOUW tijd!!!

Als ik mensen vraag wat hun dromen zijn, krijg ik vaak het antwoord dat ze het niet weten of dat ze gelukkig zijn met wat ze nu hebben. Ik was altijd één van hen. Als ze me vroegen waar ik van droomde klapte ik dicht. Ik had alles toch al en had geen flauw benul wat ik op die vraag moest antwoorden.

Waar ik achter kwam was dat mijn grootste struikelblok ‘ANGST’ was. Wat als.. ik vertel waar ik echt van droom… Wat zullen anderen zeggen: “Wat een belachelijke droom is dat!” of “Get a life, dat bereik je nooit!” of “Die droom kan nooit uitkomen” of één die ik de laatste tijd veel hoor “Wees eens gelukkig met wat je hebt!” …

Het is moeilijk om te vertellen waar je van droomt. Ik ben erachter gekomen dat – weten wat jouw dromen zijn, ze voor jezelf helder krijgen en ze aan de wereld kenbaar maken – moed vraagt. Het vraagt moed om er voor uit te komen. Ik ben altijd een denker geweest, heel hard op de buitenwereld gericht en had geen idee hoe ik contact moest maken met wat erin mezelf leefde..

Met het boek: “1001 dingen die je moet doen in dit leven“.. wil ik jou ideëen en handvaten geven.. Je kan het niet voor mogelijk houden wat er gebeurt als je jouw dromen daadwerkelijk neerschrijft. Al doe je het alleen maar voor jezelf. Uit ervaring kan ik je vertellen, dat jouw wereld verandert. Je geeft gehoor aan wat erin jezelf leeft en je geeft jezelf de toestemming dat het mag gebeuren.

Ik hoop jou te inspireren zodat ook jouw dromen, grote en kleine, mogen ontwaken…

Dit is mijn top tien:

1) Zwemmen met dolfijnen
2) Leren surfen
3) Als eerste de berg af snowboarden
4) Tennissen met Kim Clijsters
5) Een boek schrijven
6) Op vrijdagmiddag vrij nemen en met een beste vriend/in een terrasje doen
7) Meezingen in de auto als je in de file staat
8) Een ontbijt met versgebakken pistolets en koffiekoeken
9) Zweefvliegen
10)Een Thaïse massage

Wat is “JOUW TOP TIEN”… Dingen die je al gedaan hebt of dingen die je absoluut nog wil doen in dit leven?
Geef jouw top tien in het veld “Geef jouw reactie”…. of stuur een mail naar info@passievoorschrijven.be … en vul mijn lijst van 1001 dingen verder aan!

——————

 Download nu mijn GRATIS e-book. Klik hier

“Simpelweg gelukkig zijn!”

101 Fortunes of a Storyteller

———————-

Op jouw dromen!
Ine

Volg mij op Twitter: @PassieSchrijven volgen

“Vind ons leuk op Facebook” door op deze link te klikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *