Referenties

 

OVER MIJN TEKSTEN

Mooie 5Minute Shortstory Ine. Ik ben zeer onder de indruk. ‘Deze drie woorden’, het was niet meer dan een losse opmerking waarvan ik benieuwd was wat je er mee zou doen en ziedaar, je hebt er iets van weten te maken. Klasse !
– Bertie Smit

So strange that even in a story that isn’t written by you, you can find yourselve or a friend in it. The song gives me goosebumps and a perfect translation of the text…
– Claudia Thaels

Knap geschreven Ine! Ik kan me er volledig in vinden..
Ik herken je goed in de tekst.
– Sonja Saison

Wat een schitterend verhaal! Prachtig geschreven. Ik kon het allemaal terug herbeleven. En … ik zat ook in jouw groep van breakers. Wat een ervaring hé.
– Bene Bailleul

Liefste Ine, wat leuk en vlot geschreven.
Indien je er een boek van maakt ben ik al fan!
– Virginia De Groof

Dit is zo mooi! Krijg er tranen van in mijn ogen.. Het is een soort van… pijnlijk herkenbaar! Schrijf zo voort!
– Jorane Janssens

Ik geniet van je schrijven, ik hoop dat ik nog veel van je mag lezen.
– Rosita

Hé Ine, je gaat goed. Je bent je droom. Non fictie en verhalen uit het hart brengen de meeste inspiratie. Voor je lezer en jezelf. Impressed. Dat je zoveel talent maar met velen mag delen. Create it great & live it now.
– Péron Van Stralen

SCHITTEREND !!!!! Waar blijf je’t halen. Heb het met een lach op mijn gezicht gelezen. Mijn dag is weer goed begonnen.Dank u voor dit geweldige verhaal.
– Lieve De Clerck

Wow, wat een verassing dat iemand zo dicht in de buurt de kracht van de pen kent. Je zinnen zijn krachtig en pakkend zoals je schrijft over angsten en dromen. Zo stil als je bent en zo krachtig als je schrijft geeft alleen maar aan hoe weinig ik je ken.
– Stefan De Dekker

Wat een meesterlijk verhaal! Ik voelde dezelfde twijfel: waar ligt mijn passie eigenlijk? Ook ik droom van iets anders dan ik nu aan het doen ben.
Mooi zoals jij je passie onder woorden brengt: vul voor ‘schrijven’ een andere passie in en iedereen kan hiermee aan de slag.
– Nicoline Caljé

Weer ongelooflijk mooi.Je bent echt gezegend met een speciale gave. Super!
– Gerda Vissers

Heel mooie website Ine! Je hebt echt talent!
– Tammy Verschaeren

 

OVER MIJN SCHRIJFTRAININGEN

Een uiterst practische allround methode waarmee ik echt zo kan beginnen mijn boek te schrijven. Duidelijk kader (precies mijn behoefte). Heldere do´s en dont´s. De Write Your Book training is een absolute aanrader als je je ei wilt leggen! Chapeau!
– Karo Van der Burgt

Ine is een erg gedreven trainer. Ze komt terzake en brengt de kennis op een duidelijke en aangename manier over. Ik heb heel veel info gekregen en ben zeer tevreden van de opleiding. Je merkt dat ze het graag doet.
– Andries Corbijn

De Write Your Book Training is eigenlijk 3 trainingen in 1! Je leert hoe je moet beginnen met jouw boek, hoe je het schrijft en hoe je het uitgeeft. De training is voor iedereen die op het punt staat om een non-fictie boek te schrijven. Deze training is onmisbaar!
– Dinand Reiling

Ik ga Ine haar workshop zeker aanbevelen. De inhoud is ronduit uitstekend!
– Leslie De Jong

Inspirerend en motiverende training waarbij veel handleidingen en tools worden aangereikt!
– Jan Elmendorp


OVER MIJN BOEK ´SIMPELWEG GELUKKIG ZIJN´

Ik heb al een paar verhaaltjes kunnen lezen en er zijn er bij die me echt ontroeren en raken in mijn hart. En het doet me nog meer inzien dat het niet alleen grootse dingen zijn die iemand gelukkig maken. Het is zo simpel! Het geluk zit overal. Je moet er alleen de tijd voor nemen om het op te merken.
– Monique Van den Bergh

Ik heb je manuscript van Simpelweg Gelukkig Zijn gelezen. Ik vond het leuke korte verhaaltjes, aardig geschreven ook. Je zou die stukjes elke week of elke dag in een tijdschrift of krant moeten kunnen publiceren. Naar mijn gevoel zouden ze daar meer lezers krijgen.
– Leo de Haes, Uitgever Houtekiet

Kruip ook even weg met het boek “Simpelweg gelukkig zijn” en deel met Ine haar geluksmomenten en haar emoties.
Prachtig als je zo je gevoelens met anderen kunt delen en het gevoel hebt even samen die geluksmomenten te beleven.
Bedankt voor je boek.
– Willem Postma, SamenZP

Ik heb met veel interesse het eerste deel van je boek gelezen. Het staat buiten kijf dat de tekstjes vlot zijn geschreven. Je stukjes zijn een uitnodiging om de lezer in of uit zijn luie zetel te trekken en even tot rust te komen in ons hectische bestaan.
– Lies Van den Berghe, Redacteur  Uitgeverij Van Halewyck

Ik vond alles goed. Zo’n kort verhalen lezen vlot. Jij hebt me weer geïnspireerd om eens rustig in de zetel te gaan zitten, en te genieten. In plaats van van hier naar daar te rennen.
– Nicole Milaents

Graag zou ik dit boek laten lezen aan mijn dochter.  Zij is sinds enkele weken opgenomen in een psychiatrisch centrum om de touwtjes even terug op te nemen. We zouden haar er heel veel plezier mee doen.
– Ingrid Neefs

Het eerste dat me opvalt aan je schrijfsels is dat ze ‘gewoon’ goed geschreven zijn. In schrijverskringen zijn er veel mensen die de spellingcontrole van hun computer niet weten te vinden. Eén van de taken van een schrijver is in mijn optiek immers het ‘bewaken’ van de taal.
– Paul Bastiaansen

Ik heb met plezier, herkenning en nieuwsgierigheid je feel-good boek gelezen. Het maakt je niet alleen happy; het geeft je ook goesting om uit of net in je luie zetel te kruipen… Om concreet werk te maken van datgene wat je al altijd hebt willen doen. Woaw!!! Er zijn vele leuke acties, emoties en herinneringen.
– Isabel De Decker

Complimenten voor hoe je het hebt opgebouwd. Een verzameling van verhalen. Bij diverse hoofdstukken tovert het bij mij een lach op mijn gezicht. Een feel-good boek is het zeker: je deelt positieve ervaringen. Momenten waarin jij geraakt bent. Of verrast bent. Onderwerpen als genieten, verlangen, verleiden, liefde, reizen en verdwalen, actie, sport, spanning, gemis en ontwikkeling komen aan bod.
– Susan Wanders

 

OVER MIJN BOEK ´SAM´

Ik vind dat je het zeer pakkend neerzet en zodra ik het nieuwste deel lees denk ik… Ik wil meer!
– Lizet Jacobs

Goed begin!!! Dit smaakt naar meer!!! Ik kijk uit naar deel 4 van het boek.
– Ria Geurts

Ik wil meteen meer lezen! Wijze les wat je zegt: ´Vaak doe je dingen niet omdat je er bang voor bent. Je zegt dingen niet omdat je bang bent voor de reactie van de ander. Maar de waarheid is altijd minder erg.´ Dit zouden we allemaal meer moeten doen.
– Daya Geerts

Leuk en met veel zelfreflectie en humor geschreven. Je ziet het met een glimlach op je lippen voor je ogen gebeuren! Zalige chicklit !!!
– Hilde De Clerck

Schitterend verhaal!
– Philippe Van Hoeck

 

OVER MIJN BOEK ´TOPVERKOPER IN 20 WEKEN´

Ik ben aangenaam verrast door de vlotte en prettige manier van schrijven. Geen ellenlange zinnen en ‘moeilijke’ woorden. Af en toe staccato zorgt ervoor dat je snel kunt doorlezen.
– Loek Ten Berge

Complimenten, leuk en vlot geschreven! Ine van Hofstraeten weet met haar boek Topverkoper in 20 weken precies aan te geven waar het in verkoop om draait. Universele waarheden en daarom toepasbaar in alle branches, zowel Business to Business als Business to Consumer. Haar adviezen zijn helder geformuleerd en dusdanig inspirerend dat je regelmatig de neiging krijgt om er tijdens het lezen al mee aan de slag te gaan. Als u weet toe te passen wat zij schrijft, zou het wel eens veel sneller dan 20 weken kunnen zijn voordat u een topverkoper bent geworden. Ik gun het u!
– Michiel Cobben

Verkopers zijn doeners, geen lezers. En dat is jammer. Want Ine Van Hofstraeten heeft een buitengewoon praktisch en volledig meesterwerk afgeleverd. Beginnende en gearriveerde verkopers doen er dan ook verstandig aan tijd uit te trekken voor haar boodschap. Dit boek is met passie geschreven, zeer vlot leesbaar en buitengewoon compleet. De kracht zit ’m in de eenvoud, al is niets moeilijker dan ingewikkelde zaken simpel maken. Verkopers: lezen dus!
– Jos Burgers

Dit boek is een waardevolle inspirator en leidraad om meer klanten te verdienen.
– Carl Van de Velde

Een lekker weg lezend boek. Ze neemt je mee aan de hand van een bewustwordingsproces om je te laten zien dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn om te verkopen. Verkopen is adviseren en leren van je doelgroep. Als je goed zorgt voor jezelf, leert van je klanten en relaties,dan groei je vrijwel automatisch. Het verkopen groeit met je mee. Het woord verkopen krijgt een positieve betekenis. Een must voor iedereen.
– Péron Van Stralen

Topverkoper in 20 weken reikt je de SELLl®-methode aan om een excellente verkoper te worden door te houden van wat je doet. Wil je weten hoe je klanten vindt, ze behoudt en jaarlijks je omzet verhoogt? Lees dit informatieve boek.
– Sandra Derksen

Ik heb je boek over de Sell®-methode gelezen! Supergoed! Het leest prettig en snel. Ik had onmiddellijk het gevoel: “Mijn dochter van 18 moet dit lezen als steun bij haar sollicitaties om zichzelf goed te verkopen! Ik ga zeker je site doorsturen naar vriendinnen die het moeilijk vinden zichzelf te verkopen.
– Sylvia van de Ven

Ondanks dat ik geen professioneel verkoper ben of plannen heb om dat in de nabije toekomst te worden, heb ik de nodige inspiratie opgedaan in dit vlot leesbare boek van Ine van Hofstraeten. Goed verkopen vraagt in de basis namelijk om het verbeteren van je communicatieve vaardigheden, niet om standaard tips en trucs die je op elke situatie kunt toepassen. In dit boek wordt op een heldere en toegankelijke manier uiteengezet hoe je je communicatie kunt verbeteren door je inlevingsvermogen in anderen te vergroten en te focussen op hoe jij goed voorbereid en vol zelfvertrouwen voor de dag kunt komen. De schrijfster verkondigt in dit boek dat we allemaal verkopers zijn, vaak zelfs zonder dat we dat in de gaten hebben. Al is het maar van onszelf. Dit doen we zakelijk (in elk beroep heb je een streepje voor als je jezelf, je product of dienst op een vriendelijke doch krachtige manier onder de aandacht weet te brengen) én privé. Dit boek is een aanrader voor al deze verkopers, ongeacht op welk gebied ze de in dit boek opgedane kennis willen inzetten.
– Kirsten Cornelissen

Met een heldere uitleg gaat Van Hofstraeten je eigen demonen over verkopen te lijf. Zelf hou ik niet van verkopen. Ik moet dan altijd denken aan die opdringerige types die je iets door je strot proberen te duwen. Vooral iets wat jij niet wilt. Al je eigen ideeën over verkopen pakt ze aan en ze laat je zien dat het allemaal anders is en dat je eigen mindset de oorzaak is van hoe jij tegen verkopen aankijkt en verkopen aanpakt. Zeker een aanrader wanneer je zelf wil verkopen, zonder als verkoper gezien te worden.
 – Esther Molenaar

Mijn ervaring met verkopers is dat ze er nogal mystiek over doen hoe ‘moeilijk’ hun klant is. (Terwijl ik mezelf als klant nooit moeilijk vond.)
Met dit boek ‘Topverkoper in 20 weken’ heeft Ine van Hofstraeten het vak Verkoop ontdaan van mysterie en is het verkopen als dagelijkse vaardigheid toegankelijk geworden voor iedereen. Ik zou het willen aanraden aan iedereen die het ‘verkopen’ ziet als het lastigste onderdeel van het succesvol maken van zijn of haar bedrijf. Niet meer nodig: gewoon lezen en toepassen!
– Jacqueline Moleman

Met veel plezier reeds het begin van het boek kunnen lezen! Wat een eer is het gebleken ook! Ik kan haast niet wachten om verder te lezen.
De informatie en de inzichten die Ine aanhaalt in haar boek zijn zeer duidelijk EN onmiddellijk toepasbaar! Zowel voor startende verkopers, als meer ‘geroutineerden’ biedt dit boek een meerwaarde! Ook ikzelf als zelfstandig ondernemer kan hier ontzettend nuttige tips uithalen! Kortom, zowel kennis -als geestesversterkend!!
– Melissa Verbeeck

Het boek is geschreven alsof de schrijfster tegen je praat. Ze heeft veel aandacht voor de juiste mindset en de communicatie om een TOPverkoper te worden. En zoals ze schrijft, we zijn allemaal verkoper op momenten, ook al benoemen we dat niet zo. Met de concrete tips, kan iedereen aan de slag om succesvoller te verkopen c.q. succesvoller te worden.
– Marieke Gels

Een boek wat je meeneemt in de wondere wereld van een topverkoper. Niet de verkoper spelen maar gewoon jezelf zijn en vanuit oprechte interesse je klant adviseren en voorzien van de juiste producten en diensten. Dit boek geeft je alle praktische tools die je als topverkoper succesvol maken. Een boek wat je iedere keer weer kunt herlezen om jezelf weer bewust te maken van de houding, het gedrag, de kennis en de vaardigheden van een topverkoper.
– Wilfred Van der Meer

Dit boek is een ‘must have’ voor iedereen die verkoopt en zijn netwerk wil uitbreiden met waardevolle zakelijke contacten. Het boek inspireert en heeft een hele heldere uitleg. Met dit boek geef je jezelf ‘een schop onder je kont’ als je vastloopt. Werken volgens de SELL®-methode geeft je niet alleen inzicht in hoe je wel scoort. De SELL®-methode is zo toepasbaar dat het je morgen al op gaat leveren. Dit boek is een aanrader om op je Sint of Kerst verlanglijst te zetten en in de Kerstvakantie in een ruk uit te lezen. En daarna? Dan gebruik je het gewoon als geheugensteun, als opfrisser.
– Tanja Nolten

Dit praktijkboek om een betere verkoper te worden, gebruikt de SELL-methode voor het verbeteren van de verkoopvaardigheden van de lezer. In de inleiding wordt duidelijk aangegeven dat dit een leerproces is en dat de verkoper ook tegenslagen zal hebben en bereid moet zijn van kritiek te leren. De twintig-weken-aanpak wordt ingevuld met negentien hoofdstukken waarin ingegaan wordt op communicatieve, sociale, mentale en emotionele vaardigheden. De verkoper die wil verbeteren, moet de goede attitude hebben in zijn omgang met het product dat hij verkoopt, de klanten, de klachten en naar zichzelf. De schrijfster is een chemisch ingenieur die ervoor koos om professioneel verkoopster te zijn. Een praktisch, duidelijk en soms confronterend boek voor mensen die hun product, dienst of zichzelf beter willen positioneren en verkopen.
Ir. K.W. Sijtsma MBA

Hoofdstuk 1 was om warm te worden, in hoofdstuk 2 wist de schrijfster me al te motiveren om actie te ondernemen en na hoofdstuk 3 ging het gas erop. Elke dag 10 minuten inspiratie opdoen uit dit boek is niet alleen voor mij het duwtje in de bekende rug opweg naar betere sales. Mijn resultaat: in 1 week 11 nieuwe klanten! Het boek leest heerlijk weg en staat vol met tips en trucs. Niet alleen voor de verkoper maar ook de marketeer haalt hier snel zijn voordeel uit! Aan iedereen die vooruit wil in het leven: koop en lees dit boek snel.
– R.Van de Werve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *