Anderen over het boek

 

Ik heb al een paar verhaaltjes kunnen lezen en er zijn er bij die me echt ontroeren en raken in mijn hart. En het doet me nog meer inzien dat het niet alleen grootse dingen zijn die iemand gelukkig maken. Het is zo simpel! Het geluk zit overal. Je moet er alleen de tijd voor nemen om het op te merken.

– Monique Van den Bergh

——————-

Ik heb met veel interesse het eerste deel van je boek gelezen. Het staat buiten kijf dat de tekstjes vlot zijn geschreven. Je stukjes zijn – zoals je zelf zegt in een filmpje – een uitnodiging om de lezer in of uit zijn luie zetel te trekken en even tot rust te komen in ons hectische bestaan.

Lies Van den Berghe, Redacteur – Uitgeverij Van Halewyck

——————-

Ik heb je manuscript van Simpelweg Gelukkig Zijn gelezen. Ik vond het leuke korte verhaaltjes, aardig geschreven ook. Je zou die stukjes elke week of elke dag in een tijdschrift of krant moeten kunnen publiceren. Naar mijn gevoel zouden ze daar meer lezers krijgen.

– Leo de Haes, Uitgever Houtekiet

——————-

Ik vond alles goed. Zo’n kort verhalen lezen vlot. Jij hebt me weer geïnspireerd om eens rustig in de zetel te gaan zitten, en te genieten. In plaats van van hier naar daar te rennen.

– Nicole Milaents

——————-

Kruip ook even weg met het boek “Simpelweg gelukkig zijn” en deel met Ine haar geluksmomenten en haar emoties.
Prachtig als je zo je gevoelens met anderen kunt delen en het gevoel hebt even samen die geluksmomenten te beleven.
Bedankt voor je boek.

– Willem Postma, SamenZP

——————-

Graag zou ik dit boek lezen en laten lezen aan mijn dochter.  Zij is sinds enkele weken opgenomen in een psychiatrisch centrum om de touwtjes even terug op te nemen. We zouden haar er heel veel plezier mee doen.

Ingrid N.

——————-

Het eerste dat me opvalt aan je schrijfsels is dat ze ‘gewoon’ goed geschreven zijn. En dat is met de taalverarming tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer. Zelfs in schrijverskringen zijn er veel mensen die de spellingcontrole van hun computer niet weten te vinden; een van de taken van een schrijver is in mijn optiek immers het ‘bewaken’ van de taal.

– Paul Bastiaansen

——————-

Ik heb alles gelezen en heb er van genoten. Super en heel ontspannend! Ik ga het straks nog eens lezen maar dan rustiger. Was de vorige keer veel te nieuwsgierig en wil er nu meer van genieten.

 – Lieve De Clerck

——————-

Ik heb met plezier, herkenning en nieuwsgierigheid je feel-good boek gelezen.
Het maakt je niet alleen happy; het geeft je ook goesting om uit of net in je luie zetel te kruipen… Om concreet werk te maken van datgene wat je al altijd hebt willen doen. Woaw!!!

– Isabel De Decker
——————-
Complimenten voor hoe je het hebt opgebouwd. Een verzameling van verhalen. Bij diverse hoofdstukken tovert het bij mij een lach op mijn gezicht. Een feel-good boek is het zeker: je deelt positieve ervaringen. Momenten waarin jij geraakt bent. Of verrast bent. Onderwerpen als genieten, verlangen, verleiden, liefde, reizen en verdwalen, actie, sport, spanning, gemis, ontwikkeling komen aan bod.

– Susan Wanders

——————- 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *