Kortverhaal met: zeepaard – limonade – wegenwerken

Ik sta voor de zoveelste keer deze week in de file. Ik haaaaat het!!!!!!!! Maar ik kan er niets aan doen. Gefrustreerd kijk ik uit mijn raampje. Die stomme wegenwerken natuurlijk, wat had je nu gedacht? In heel België zijn ze aan de weg aan’t werken. Maar het is crisis hoor…

Twee gespierde mannen kijken me geamuseerd aan maar hun ‘sexyness’ verdwijnt als sneeuw voor de zon. Op hun kleine bestelwagen prijkt, jawel, een zeepaard! Pepi & Koki werken voor.. het zal toch niet waar zijn… wegenwerken ‘Het zeepaardje’. En om het tafereel nog komischer te maken drinken ze limonade in Mickey Mouse bekers. Ik schater het uit en kom niet meer bij van het lachen. Ik kan me maar beter aan de kant zetten want in deze toestand is het onverantwoord om nog één meter verder te rijden.

Pepi & Koki denken dat ze raak geschoten hebben. Ik zal hun ballon maar niet doorprikken. Ze hebben mijn dag in elk geval opgefleurd. Ik zal hen maar in de waan laten.
Ik veeg de tranen van mijn gezicht… Wat een geweldige dag!

Ik hoor heel graag wat jij van dit nieuwe kortverhaal vindt.
Alle feedback is meer dan welkom! Je kan jouw reactie plaatsen in het ‘reactieveld’ onderaan.

Zou je mij een plezier willen doen en dit kortverhaal willen delen met kennissen en vrienden op facebook, twitter of linkedin… zodat ook meer mensen naar www.passievoorschrijven.be komen en zich inschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrieven?

SMILE!
Ine


One thought on “Kortverhaal met: zeepaard – limonade – wegenwerken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *