Kortverhaal met: Vuurtoren-Pingpongballetje-fles wijn (Steffi – Nacht van de Radio)

Kim en ik liggen onderuitgezakt in de zetel. De fles wijn staat tussen ons in. Het pingpongballetje rolt van de tafel. Ik ben net verslagen maar wat wil je? Zij is een toptennisser, ik ben een groentje. Ze mag dan wel op pensioen zijn maar ze kan het nog altijd. Ik ben net een vuurtoren, zó rood. Compleet buiten adem snak ik naar een beetje zuurstof.

Geamuseerd kijkt ze me aan, “Klaar voor een revancheke?”
“Nog vijf minuten, Kim Kong en dan maak ik gehakt van je!”
Ze lacht me vierkant uit. “You wish, Innemin, you wish!!”

Ik drink het laatste restje zoete witte wijn en hoop dat dat van mij een kampioen zal maken. Baat het niet, dan schaadt het niet.
Ik heb de tijd van mijn leven. Wie kan dat zeggen? Pingpongen met Aussie Kim, onze Kim!

Ine Van Hofstraeten did it again en zot zijn doet geen zeer! Er zijn twee werelden, de werkelijkheid en je fantasie. Stel je nu eens voor dat het omgekeerd zou zijn. Wat werkelijkheid is, is fantasie en wat fantasie is, is werkelijkheid. Verklaar me maar voor gek maar ‘What If’…
Ik heb de tijd van mijn leven! LIFE IS GREAT!

 

Ik hoor heel graag wat jij van dit nieuwe kortverhaal vindt.
Alle feedback is meer dan welkom! Je kan jouw reactie plaatsen in het ‘reactieveld’ onderaan.

Deel deze informatie op Facebook, LinkedIn of Twitter… en je helpt me ‘Passie voor Schrijven’ te verspreiden! 🙂

Leef licht!
Ine


2 thoughts on “Kortverhaal met: Vuurtoren-Pingpongballetje-fles wijn (Steffi – Nacht van de Radio)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *